HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Welkom op Nyxeria.
Hier kruip je in de huid van een anime/getekend dier en ga je al schrijvend op verkenning door het land van Nyxeria. Veel plezier.
Clans
Goede clans:
~

Neutrale clans:
~

Slechte clans:
~

Momenteel zijn er geen goede, geen neutrale en geen slechte clans aangevraagd.

Zelf één aanvragen?
»Clan aanvraag.
»Lijstje clan aanvraag
Forum
Forumbeheerder
Ixi

Administrators

Moderators

Forumregels
»Regels

Geschiedenis
»Geschiedenis van Nyxeria

Elementen
»Krachten aanvragen
»Elements down

Account adoptions
»Account adoptions: Uitleg
»Account dropping: Dropping
»Account dropping: Topic
»Account dropping

Verhaallijnen

Alle muziek en plaatjes
behoren aan hun rechtmatige eigenaars toe

Share | 
 

 Geschiedenis van Nyxeria

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage


 Ixi

Administrator
Ixi
Aantal berichten : 611

Personage profiel
Leeftijd: 3000 (Goddess/Guide/Messenger)
Element(en): Geest/Spook
Krachten:

Geschiedenis van Nyxeria Empty
PostSubject: Geschiedenis van Nyxeria   Geschiedenis van Nyxeria EmptySat Aug 18, 2012 8:32 am

Je bevindt je helemaal alleen in een wereld omringd door bomen. Een vogel vliegt over, maar niet zomaar één. Beschilderd onder een patroon van vlekken, onder het kleurrijke dons van veren kijk je de vogel gefascineerd na totdat hij uit je zicht verdwijnt. Dan stap je verder. Het geruis van de wind in je haren/manen spreekt je moed toe. Eindelijk sta je daar. Het oerwoud achter je. Maar was het er wel zo slecht? Je kijkt nog eenmaal achter je en loopt een houten brug over. Het zeewater spat druppels in je gezicht. En dan ben je er. Het eiland wat vroeger aan het noorden van je thuisland grensde. Nu niets meer dan onderbroken eiland, samenhangend door één enkel bruggetje. Maar dan opeens. Je word uit je gedachten geschud. Het geroep van een dier. Je twijfelt, zou je helpen, of misschien is het wel een valstrik. Uiteindelijk treedt je moedig door. De sneeuw fluit geweldig door je oorschelpen. Je word haast verblind. En dan opeens, een tweede schreeuw. Je richt je kop/hoofd omhoog en verfijnt je ogen. Twee ijsblauwe ogen staren je aan vanuit een grot die je nog niet eerder opgevallen was. Je lijkt eerst bang. Toch baan je je een weg door het ijs tapijt heen. Je kijkt de grot in, en dan opeens, een schreeuw. Een ijselijke kreet. Je maakt aanstalten om weg te rennen, waar dan ook, weg uit de klauwen van wat het ook mag zijn. Maar dan word je opgetild. Twee wit behaarde poten onderdrukken je. Dan sta je oog in oog met hem. 'Welkom op Nyxeria. Ik ben nunchuck. Laat me je helpen met je reis.' En daar ga je dan. Zij aan zij met wat een ijsbeer-hondachtige lijkt te zijn. Je kijkt hem aan. Hij jou. En sinds het eerst sinds tijden voel je een vertrouwelijke verbondenheid. Vriendschap.

Het verhaal gaat er om dat sinds de tijd van de aardbeving, vele grenzende gebieden met je thuisland, verloren zijn gegaan. Overal verspreid over de oceanen van de wereld kom je her en der nog wat kleine eilandjes tegen van wat ooit het thuisland van vele dieren was. Elk eiland bestaat uit zijn eigen klimaat, en word onderverdeeld in nog enkele kleinere eilandjes. Zo vind je overal wel gestrande en verloren dieren terug. Maar wanneer een oeroud eiland boven komt te drijven blijkt dat niet iedereen gestorven was door de eeuwen heen.


Geschiedenis van Nyxeria B1rp
Back to top Go down
https://nyxeria.actieforum.com
 

Geschiedenis van Nyxeria

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Nyxeria :: Out of character :: Informatie :: Gids-
Jump to: