HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Welkom op Nyxeria.
Hier kruip je in de huid van een anime/getekend dier en ga je al schrijvend op verkenning door het land van Nyxeria. Veel plezier.
Clans
Goede clans:
~

Neutrale clans:
~

Slechte clans:
~

Momenteel zijn er geen goede, geen neutrale en geen slechte clans aangevraagd.

Zelf één aanvragen?
»Clan aanvraag.
»Lijstje clan aanvraag
Forum
Forumbeheerder
Ixi

Administrators

Moderators

Forumregels
»Regels

Geschiedenis
»Geschiedenis van Nyxeria

Elementen
»Krachten aanvragen
»Elements down

Account adoptions
»Account adoptions: Uitleg
»Account dropping: Dropping
»Account dropping: Topic
»Account dropping

Verhaallijnen

Alle muziek en plaatjes
behoren aan hun rechtmatige eigenaars toe

Share | 
 

 N I O N

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage


 Nion

Erelid
Nion
Aantal berichten : 81

Personage profiel
Leeftijd:
Element(en):
Krachten:

N I O N Empty
PostSubject: N I O N   N I O N EmptyMon Aug 27, 2012 4:43 am

~The basic~
Name: Nion (geboorte naam nimare)
Parents: that wierd things
Brothers/Sisters: They are jut like the wind. they wil come, and they wil leave.
Pups: euhhhhh
Age: 2,5 Years
Pack:one time is enough~You want more?~
Character: Nion is een wolf die zich niet snel klein zal maken. alleen met haar verleden is ze klein te maken. dit gaat moeilijk omdat ze aan geheugen verlies lijd en het dus alleen maar wat vaagjes weet en het grootste deel zelf verzonnen heeft. nion weet ook goed met haat krachten om te gaan en met verschillende situaties. nion is geestelijk een rue geworden maar heeft soms nog wat vrouwelijke trekjes

Presence: Nion is een licht blauwe wolf met verschillende blauw kleurige aftekeningen op haar lichaam. ze heeft meer spiermassa dan de gewone wolf. dit komt omdat ze het leven als teef 'haat'. achter op haar kop heeft ze een litteken waar haar vacht donkerder is gekleurd. dit komt door een gevecht met een draak waarna ze haar geheugen is verloren.

Powers:
W A T E R
-onde water ademen
-water sturen
-water laten verdampen
-Kleine beetjes water laten bevriezen
-kan water uit de natuur halen.
-and lots's no stuff

C H A N G E
Nion kan in verschillende dingen veranderen. Van wolven waarvan Ze als twee druppels water op elkaar lijken. Tot een enorme eik en nog veel meer. Helaas heft nion altijd haar zelfde krachten tijdens deze vormen. Als ze dit niet geconcentreerd of te haastig doet zullen deze vormen mislukken.

S O U N D
Nion kan alle geluide na maken. Als ze het geluid van een wolf na wilt doen moet ze deze eerst horen. Bij andere geluiden hoeft ze deels niet eerst te horen. Ook kan ze het geuil voor haarzelf uit zetten en ander geluid voor alleen haar harder maken.


history:Nion is in een nest geboren met alleen maar reutjes. dit was een zware tijd voor haar omdat de roedel ook voor het grootste deel uit reuen bestond. hierdoor begon nion enorm aan zichzelf te twijfelen waarom zij en mama een teef waren. ook merkte ze dat reutjes altijd beter waren in alles. ze waren: sterker, snellen, slimmer en beter. in deze tijd was ze enorm onzeker en heeft ze een vriend kunnen maken die ook niet de sterkste, snelste en slimste was. hiermee heeft ze tijden mee door gebracht totdat het tijd was dat ze de roedel moest verlaten. zonder moeite heeft ze dit gedaan door de haat die ze opbouwde voor de roedel. en vooral voor haar broer, Lutciano. haar vriend liet ze met meer moeite achter. deze mocht namelijk in de roedel blijven omdat hij er slim was geworden. nion heeft veel getrokken en heeft zichzelf in deze tijd enorm getraind. getraind totdat ze de spiermassa van een reu had. op een dag kwam ze bij japan aan waar ze een aantal weken zou blijven. ze maakte wat vrienden en leerde wat japans. tijdens haar toch opzoek naar eten voor haar en haar vrienden kwam ze in aanraking met een enorme draak. zo snel als ze kon greep ze een hoop eten en maakte dat ze weg kwam. helaas was ze niet snel genoeg door het extra gewicht en raakte ze in een gevecht met de draak. deze won uiteindelijk door nion met haar kop op een steen te gooien. ze raakte bewusteloos en verloor haar geheugen. bij het ontwaken was ze midden in tokio waar een van haar vrienden waren. hier heeft ze wat basis-info over zichzelf gekregen en is ze bij de wolven gebleven totdat ze weer 'noprmaal' was. in deze tijd heeft ze ook japans geleerd i.p.v alleen nederlands.
(zal nog worden afgemaakt)


N I O N Nionosyay
Back to top Go down
 

N I O N

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Nyxeria :: Game related :: Personage :: Voorbeeld voorstellen-
Jump to: